www.naturligeolier.dk

Cremer og Hudpleje produkter

Hydrating Cream - Fugtgivende Creme

OBS: Pt. Udsolgt  / i rest ordre
Dette er den intensive fugtgivende creme, som din hud har ventet på.

Hydrating Cream er fyldt med blødgørende ingredienser og effektive antirynke ingredienser, som giver en glat og luksuriøst hydreret hud. Dens cremede formular giver en øjeblikkelig følelse af aktiv fugt uden at efterlade en olieagtig hinde.

Ingredienserne er nøje udvalgt til at hjælpe til med genopbyggelse af moden hud, samt bidrage til at reducere de synlige tegn på aldring på grund af både naturlige og miljømæssige påvirkninger.

doTERRAs Hydrating Cream hjælper med at styrke læderhuden, og genoprette balancen i huden for at give en ungdommelig og strålende glød. Perfekt som både dag- og natcreme.

Hydrating Creme og de mange andre skønne hudplejeprodukter kan fås direkte her www.mydoterra.com/naturligeolier og/eller ved Kontak mig HER

 REVEAL FACIAL SYSTEM

  DoTERRA Reveal Facial System er en to-trins
  proces, der involverer en rig blanding af æteriske
  olier, der får dit ansigt til at føles rent, forynget
  og ungdommeligt, når du er færdig.
Facial Cleanser - Ansigtsrens

Med dōTERRAs ansigtsrens, renser de rene æteriske olier melaleuca og pebermynte mildt og fjerner urenheder. Din hud efterlades med en ren, frisk og blød følelse.

Plante ekstrakt af korsblomster mindsker også hudirritationer og reducerer oxidationsstress i hudceller.

Invigorating Scrub - Forfriskende Skrub

Denne aromatiske skrub, tilsat olierne grapefrugt og pebermynte, forfrisker huden og giver den ny energi samtidig med at den polerer og eksfolierer huden. Brug eksfolieringen som et led i dit skønhedsregime og få en forfriskende og aromatisk oplevelse.

Jojoba og planteekstrakt af kornblomster efterlader huden beskyttet og glat, mens andre højteknologiske ingredienser arbejder for at forebygge irritation og naturligt forekommende misfarvning af huden.

Masser blidt skrubben ind i en let våd hud i op til 1 minut. Rens derefter i varmt vand. Det er en skøn oplevelse. Brug skrubben 2 gange om ugen. Hvis du har "kedelige" albuer, kan du med fordel bruge skrubben her.

Hvis du ønsker at bruge skrubben som ansigtsmaske, lader du blot skrubben blive på huden, efter du har masseret den ind - i ca. 15-20 minutter. Jeg kan fortælle jer, at det er skønt 🙂

Tightening Serum - Opstramende Serum

Med CPTG æteriske olier som frankincense, sandeltræ og myrra i generøse mængder, er dōTERRAs opstrammende serum videnskabeligt udviklet til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker samt at fremme hudens fugtighed.

Tightening serum strammer og glatter huden naturligt, og yder en markant opstramning, samt øger hudens fasthed og glæde og efterlader en yngre udseende hud.

Pore Reducing Toner

Fremstillet til synligt at reducere størrelsen af porerne.

Pore Reducing Toner indeholder blandings olierne; lavendel, Ylang Ylang og Tysk Kamilie, som sammen med ingredienser af højeste teknologi medvirker til at berolige sart hud, dæmpe hudirration og reducere oxiderende stress til hudens celler.