www.naturligeolier.dk

Dōterra historien

I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde.

De havde alle stor personlig erfaring med de livsbekræftende fordele ved æteriske oliers virkning. De fandt en fælles vision om at lave en ny standard for kvaliteten af æteriske olier i verden. De ønskede noget, der kunne appellere til alle mennesker lige fra dem, som ikke kendte til æteriske olier, til dem, som blev betragtet som eksperter på området.

De stillede sig selv nogle spørgsmål: "Hvad nu hvis vi kan levere et nyt og kraftfuldt alternativ til velvære?", "Hvad nu hvis vi kan opkøbe, teste og producere en højere kvalitet æteriske olier, som er mere ren og mere potent (af det latinske ord potens, betyder stærk, magtfuld) end andre gode olier der findes på markedet i dag?"

De konkluderede, at ved hjælp af hårdt arbejde og engagement sammen med andre med tilsvarende lidenskab og vision, kunne de skabe et nyt paradigme (af det græske ord paradeigma, betyder forbillede, ny tænkemåde) for essentielle olier.

Med den overbevisning oprettede de et firma og navngav det dōTERRA, som kommer fra latin og betyder "Gaven fra jorden". Den 25, april 2008 startede dōTERRA sit salg med 25 single olier og 10 blandingsolier. Eksperter i essentielle olier og entusiater genkendte med det samme, at olierne til terapeutisk brug fra dōTERRA var af den fineste kvalitet.

dōTERRA har fortsat med at uvikle wellness produkter, og har tilføjet flere olier i samme eksplosive vækst, som firmaet har oplevet fra begyndelsen.