Skønne Diffusere

Når vi indånder de essentielle (æteriske) olier:

En del af indåndede oliemolekyler går gennem lungerne, hvorefter de passerer over i kroppen kredsløb.

Uanset hvordan vi vælger at bruge de æteriske olier, påvirkes vores krop og derfor kan de 100% rene olier være meget effektive, både psykisk og fysisk.

I modsætning til kemisk medcin, giver æteriske olier ikke bivirkninger og der efterlades ikke rester i kroppen, eventuelle rester af olier udskilles naturligt via kroppens urin, afføring, sved og udånding.

Vær opmærksom på at dette handler om 100 % rene æteriske olier! Olier som indeholder fyldstof, fx. alkohol må ALDRIG anvendes i aromaterapi!!! 

DoTerra's Difusere

LOTUS er en meget smuk diffuser. Den er effektiv og samtidig flot at have til at stå på klinikken el. på kontoret, ja hvor som helst. Lotus difusseren siges dog at være noget vanskelig at gøre ren. Men et flot dessign, det er det!  

Anvendelse: Olierne forstøves ud i lokalet.

ZENBOW er en fin og effektiv diffuser og både pågrund af pris og dessign, meget let at rengøre. Den skifter farver imens den diffusere olierne ud i rummet. En diffuser man simpelthen "must have".

Anvendelse: Olierne forstøves ud i lokalet.

OBS: KUN 1 TilbageLUMO Diffuser fra 2 - 5 - og op til 10 timers interval og dækker op til 165 m2 - forskellig farve lys valg, bund i Mable tree (Blomme træ) -  en super fin difuser til et hvert rum hvor der ønskes længere diffusing tid - doTERRA's aller nyeste i sortimentet. 

PENTAL Diffuser, er en nyhed og den er blevet meget populær, både pågrund af dens smukke udsende og så er prisen samtidig ok for de fleste. En effektiv diffuser med flere programmer at vælge imellem.   

Få mere info om diffuserne og olierne HER